Previous Next Play Pause
Ceremonija promocije rezultata Omladinske banke Travnik Objavljena preliminarna lista korisnika općinske pomoći - dodjela građevinskog materijala za 2020/2021. godinu Okončane sve pripreme za izgradnju modernog skloništa za napuštene životinje Završen It.Reboot - prvi sajam informacijskih tehnologija Zvanično otvoren IT.Reboot  - prvi sajam informacijskih tehnologija Travnik i Bijeljina uspostavile saradnju u oblasti prevencije korupcije Javni poziv za izbor organa mjesnih zajednica Bjelo Bučje - Pulac i Mehurić Posjeta privrednicima


Obavještavaju se mještani naseljenih mjesta i naselja:Ilovača, Hazna i Skok da je predsjednik Skupštine MZ Ilovača zakazao zborove građana u funkciji izbora za organe i tijela MZ, koji će se održati na mjestima i u terminima, kako je navedeno u Javnom pozivu, koji možete vidjeti OVDJE.

Obavještavaju se svi poljoprivredni proizvođači koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata, da su, u skladu sa članom 13.

U Velikoj sali Općine Travnik, 13.10.2021.godine, načelnik Općine dr.sci.Kenan Dautović je potpisao Ugovore sa odabranim korisnicima u projektu „Socijalno-ekonomska podrška izuzetno ranjivim porodicama i lokalnim pružaocima socijalnih usluga u 16 zajednica u Bosni i Hercegovini”.

Objavljene preliminarne liste aplikanata po Javnom pozivu za unapređenje poljoprivredne proizvodnje Općine Travnik za 2021. godinu - 3.2 od 5 na osnovu 5 glasa

Realizacija projekta ''RELOC 2'' - Izgradnja otpornosti na prirodne i druge nesreće u oblasti obrazovanja i lokalnim zajednicama", projekat između Općine Travnik i nevladine organizacije Save the children.

Molimo građane i pravna lica na području općine Travnik koji nisu do sad očistili svoje dimnjake da to učine, kao bi izbjegli negativne posljedice tokom grejne sezone i eventualne štete po ljude i materijalna dobra, zbog neodržavanja istih.

Obavještavaju se mještani naselja:Gornji Dolac, Vakuf i Guvna da su zakazani zborovi građana s ciljem biranja delegata u Skupštinu MZ Dolac, kandidovanja predsjednika i članova Savjeta MZ u terminima i na lokacijama, kako je navedeno u Javnom pozivu MZ Dolac.